By using this website, you agree to the use of cookies as described in our Privacy Policy.

Afspraak

 
 
Etalage

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken? Stuur dan een mail naar info@alexsb.nl met vermelding van de behandeling die u wilt. Geef alstublieft ook aan welke datum en tijdstip uw voorkeur hebben. U kunt in de kalender kijken wanneer Alex beschikbaar is (let op: u kunt géén afspraak via de kalender inplannen). Zit de datum of tijd van uw voorkeur er niet bij? Of wilt u liever telefonisch een afspraak maken? Bel dan naar: 06-48118050. Tot ziens in mijn salon!

Locatie
Schoonheidssalon Alex bevindt zich in het Pieter Eiffhuis in de wijk Prinsejagt in Eindhoven. De ingang van het gebouw is aan de Tacituslaan. U kunt er op de parkeerplaats gratis parkeren. Vanaf Eindhoven CS is het Pieter Eiffhuis het snelste te bereiken met bus 9 (Hermes, richting station Best, halte Pieter Eiffhuis).
Loop bij de hoofdingang rechtdoor. U vindt schoonheidssalon Alex halverwege het gang aan de linkerkant. In de avonduren is de hoofdingang gesloten. Bel dan aan bij nummer 302. Dan kan ik de deur voor u opendoen.

Betalen
U kunt in de salon contant of met pinpas betalen. LET OP: indien u uw afspraak binnen 24 uur voorafgaande aan de behandeling annuleert, ben ik genoodzaakt 50% van de prijs in rekening te brengen.

Verras familie, vrienden of collega’s!

Een leuk, origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of jubileum is niet altijd gemakkelijk te vinden. Dus wat dacht u van een cadeaubon van mijn salon? U heeft er al een vanaf € 15,-. Leuk om te geven én leuk om te krijgen!

Hoe komt u aan zo'n cadeaubon?
U kunt een cadeaubon in de salon kopen of via e-mail bestellen. Stuur een mail met het gewenste bedrag naar: info@alexsb.nl. Ik mail u dan het rekeningnummer waar u het bedrag naar over kunt maken. Na ontvangst van het bedrag op mijn rekening stuur ik u of degene aan wie u de bon wilt geven de cadeaubon toe. Zo besteld en snel in huis!