Ik ben nu een paar keer bij Alex geweest voor een gezichtsbehandeling. De salon is sfeervol en rustgevend. Alex neemt echt de tijd voor je. Na afloop voel ik me altijd heerlijk relaxed en ga ik met een tevreden gevoel naar huis.

Ernestine, 45 jaar, Helmond
 
Datum geplaatst: 04 November 2018
Geplaatst door: Ernestine
Voor het eerst in mijn leven naar de schoonheidsspecialist geweest, bij Alex. Dat had ik veel eerder moeten doen. De gezichtsbehandeling was zalig! Verder heel prettig contact en een nette praktijk.

Hélène, 53 jaar, Eindhoven
 
Datum geplaatst: 04 November 2018
Geplaatst door: Hélène
De gezichtsbehandeling bij Alex is mij uitstekend bevallen in een sfeervolle en fris ogende salon!
Alex neemt de tijd voor een goede analyse van de huid en een passend advies. De behandeling met fijne natuurlijke producten was heerlijk.
Mijn huid voelde daarna fijn aan en mijn wenkbrauwen waren ook mooi in model gebracht. Heel tevreden naar huis en zeker voor herhaling vatbaar.

Jacqueline, 53 jaar, Eindhoven
 
Datum geplaatst: 04 November 2018
Geplaatst door: Jacqueline
Ik ben een vrouw van 64 jaar en kom sinds de opening van Alex zijn salon, bij hem voor verschillende behandelingen. Harsen van benen, gezichtsbehandelingen, voet- en handmassages en hotstonemassages. Ik ben over alle behandelingen zeer tevreden. Alex is rustig en zeer zorgzaam en geeft mij een vertrouwd gevoel als ik één van deze behandelingen onderga. Zijn salon ziet er voor mij schoon en prettig uit. Hij is ook regelmatig bezig met leuke acties om het voor de klant aantrekkelijk te houden. Ik ben een zeer tevreden klant en durf hem iedereen aan te raden. José, 64 jaar
 
Datum geplaatst: 12 Januari 2015
Geplaatst door: José
Ik ben nu al een aantal keren bij Alex geweest voor een behandeling, en het blijft een feestje. Er even helemaal uit en tot rust komen. Wat voor mij belangrijk is dat hij natuurlijke en dierproefvrije producten gebruikt. En de heerlijke gezichts- en nekmassage haalt de spanning uit je lijf! Een echte aanrader, het is goed om jezelf af en toe een kadootje te geven... Sonja, 54 jaar
 
Datum geplaatst: 12 Januari 2015
Geplaatst door: Sonja
Plaats een reactie
* Velden zijn verplicht.
Uw naam:*
Email-adres:*
Over u:
Uw lokatie:
Uw website:
Uw foto:
Fotos mogen niet groter zijn dan 300x300 px en 250 kb
Veiligheidscode:
Geef de code in:*
Stuur mij uw reactie:*